Wie zijn wij

Filosofie
Het ontzorgen van onze cliënten op kwalitatief hoog niveau staat centraal. Ontzorgen bestaat in onze visie uit het (deels) uit handen nemen van de werkzaamheden welke moeten worden verricht voor het voldoen aan alle wettelijke verplichtingen, maar zeer zeker ook uit het gevraagd en ongevraagd geven van advies. Door uw taal te spreken en als het ware naast u te gaan staan streven wij er naar om u vooruit te helpen.

Kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons op één. Door ons hoog opleidingsniveau en beroepseigen leergierigheid zijn wij altijd op de hoogte van relevante ontwikkelingen, onder meer op het gebied van wet- en regelgeving. Zo speelt u altijd in op de actualiteit. Ook hebben wij als accountants een permanente educatieverplichting waardoor wij jaarlijks verplicht zijn voldoende vakkennis te vergaren. Door ons lidmaatschap van de Nederlandse Beroepsgroep van Accountants (www.nba.nl) en van het Register Belastingadviseurs (www.rb.nl) zijn wij verplicht ons te houden aan beroeps- en gedragsregels. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij altijd integer, objectief, deskundig en discreet onze werkzaamheden verrichten. Op deze zaken kunt u ons dus ook aanspreken.

Kantoor
Vanuit onze vestigingen in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel bedienen wij onze klanten voornamelijk in de randstad, maar ook hebben wij klanten in andere uiteenlopende delen van het land. Onze kleine, platte organisatie zorgt er voor dat wij u zeer efficiënt van dienst kunnen zijn, zonder dat u moet communiceren met verschillende medewerkers op verschillend niveau. Dit scheelt voor u en ons veel tijd, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken en tevens het kostenplaatje beperkt blijft. Daar komt bij dat wij door onze relatief lage kostenstructuur onze tarieven beperkt kunnen houden zonder in te leveren op de kwaliteit van onze dienstverlening. Daardoor kunnen wij anno 2021 qua prijs de concurrentie aan met andere (niet-) accountantskantoren.

Historie
De oorsprong van het kantoor ligt in 1993. Na ruim 20 jaar ervaring bij een van de grote accountantskantoren is de heer A. (Aart) Kreft AA het kantoor gestart. Na een succesvolle start is reeds na één jaar de heer T.C. (Tom) van Kralingen het kantoor komen versterken. Een beslissing welke volgde op een gezamelijke werkervaring van ruim 10 jaar bij de (rechtsvoorgangers) van PWC van beide heren. A.A. (Arend) Kreft AA is in eerste instantie in deeltijd begonnen bij het kantoor. Zijn dienstverband vindt zijn oorsprong in 2001. In 2004 is hij bij een ander accountantskantoor in dienst getreden voor de praktijkopleiding en het opdoen van de nodige ervaring. In 2010 is hij afgestudeerd als AA. In 2012 is hij als afgestudeerd accountant full-time werkzaam voor Kreft Accountants. In 2017 heeft hij zijn opleiding tot Register Belastingadviseur (RB) afgerond.

“Klantgericht, no nonsens, deskundig, concurrerend”

Adres gegevens

Bezoekadres
Accountantskantoor Kreft B.V.
Rivierdijk 677
3361 BT Sliedrecht

Postadres
Postbus 138
3360 AC Sliedrecht

Contact gegevens

Telefoon
0184 41 15 01

E-mail
info@kreftaccountants.nl

K.v.K. nr
23075583

B.T.W. nr
NL 802767382B01

Overige zaken